A Tiens Csoport nemzetközi egészségügyi ágazati fórumot tartott

2021-08-07

- Feltárni a globális egészségügyi ágazat fejlődési útját


Kína egyik legbefolyásosabb multinacionális vállalataként a Tiens Csoport 1995 óta a mai napig ragaszkodik ahhoz a fejlesztési célhoz, hogy hozzásegítse az embereket egy jobb élethez. Kezdetben a Tiens Csoport fő termékei között olyan egészséges termékek szerepeltek, mint a kalcium termékek. Mára azonban számos területet érintő, diverzifikált ágazatokat fejlesztett ki, mint például a határokon átnyúló e-kereskedelem, a nemzetközi turizmus, az élő közvetítés és a terminál élményboltok, és világszerte több mint 47 millió családot szolgált ki 110 kirendeltségén keresztül.


A Tiens Csoport 2021. augusztus 3-án (kínai idő szerint) nemzetközi egészségügyi ágazatfejlesztési fórumot szervezett, hogy megvitassák a globális egészségügyi ágazat fejlődését. A Tiens Csoport nagy befolyása miatt világszerte nagy médiafigyelmet kapott ez a fórum világszerte. Li Jinyuan, a Tiens Csoport elnöke elmondta, hogy a cégcsoport folyamatos erőfeszítéseket tesz az "emberi egészség közösségéért", mint a globális masszív egészségügyi ágazat egyik fő résztvevője.


2013-ban Kína javaslatot tett az Egy Övezet Egy Út kezdeményezésre, hogy erősítse a transzkontinentális külkereskedelmi együttműködés mértékét. Az Egy Övezet Egy Út kezdeményezés számos lehetőséget teremtett a kereskedelem útjának előmozdítására számos országban, valamint csökkentette a szállítási és kereskedelmi költségeket az egyes országok számára. A Tiens Csoport egyik fontos szerepe az Egy Övezet Egy Út építésében az, hogy előmozdítsa a gazdasági és kereskedelmi együttműködést és fejlődést a Tiens Csoport és az Egy Övezet Egy Út mentén fekvő országok között.


Tekintettel a gazdasági és kereskedelmi együttműködés szerepére, amely számos gazdaság számára fontos pillér, Li Jinyuan, a Tiens Csoport elnöke 1995-ben kezdte meg a közvetlen értékesítési üzletágat, és 1997-ben kezdte el fejleszteni a tengerentúli üzletágat. Érdemes megemlíteni, hogy a kezdődő határokon átnyúló e-kereskedelmi üzletága gyorsan fejlődött, a piac Európában, Eurázsiában, az ázsiai és csendes-óceáni térségben, Afrikában, Amerikában és a Közel-Keleten fejlődött, és az üzleti köre 224 ország 224 országára és régiójára terjed ki. A közelmúltban három nagy tengerentúli raktárat indítottak el a globális ellátási lánc támogatásának biztosítása érdekében, köztük az európai cseh raktárat, az európai ázsiai raktárat és az afrikai raktárat.


Az elmúlt 26 év kitartó, kemény munkájának köszönhetően a Tiens Csoport az egy termékről a diverzifikált termékszerkezetre, az integrált egészségügyi szolgáltatásokra, majd a több iparágat átfogó innovatív és integrált fejlesztésre váltott, hogy egy minden országot lefedő globális hálózatot hozzon létre. Innovatív új modelleket és mechanizmusokat fogadott el, hogy segítse a családokat a fogyasztáson keresztül a jólét megteremtésében, a foglalkoztatás és a vállalkozói szellem előmozdításában, a globális üzletvitelben és a fejlődés fokozásában.


A hírek alapján az "Egy Övezet Egy Út" számos tagja a világ minden tájáról interjút adott Kínában, és pozitív értékeléseket kapott. A Tiens Csoport alapítása óta aktívan támogatja, feltárja és megvalósítja az új üzleti modelleket és koncepciókat a globális üzleti rendszer létrehozása érdekében. Az "Egy Övezet Egy Út" gyakorlójaként kínai nemzeti márkává fejlődött, amely végül globális márkává fog nőni a szélesebb körű globális gazdasági fejlődés előmozdítása érdekében.

Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.
© Copyright 2009-2020 Daily TV News      Contact Us   SiteMap