TIENS Grupa pokreće novi razvoj u globalnoj zdravstvenoj industriji

2021-08-07


3. kolovoza 2021. godine u Tianjinu u Kini održan je Svjetski globalni forum razvoja zdravstvene industrije. Forum djeluje kao platforma na kojoj su se okupili glavni industrijski vođe i dionici različitih sektora kako bi pronašli moguća područja inovacija i poboljšanja u globalnoj zdravstvenoj industriji.

Gosti foruma razgovarat će o izazovima zdravstvene industrije i načinima kako ih dalje rješavati nakon postpandemijskog doba. Kina, koja je postala strog i uzoran lider u svjetskoj postpandemijskoj eri, predvodi trend promjena u zdravstvenoj industriji. Globalni zdravstveni sektori, posebice u Aziji, imali su velike koristi od kineskog modela lanca opskrbe i inovacija donesenih od strane Inicijative pojas i put.

TIENS Grupa je reprezentativna grupa u velikoj kineskoj zdravstvenoj industriji, i ta je uloga bila glavni razlog za njihov izvanredan rast. Li Jinyuan, predsjednik TIENS Grupe, povezao se putem foruma s nekoliko inozemnih novinara i razgovarao o izgledu i učinkovitosti velike zdravstvene industrije. TIENS Grupa je glasnogovornica velike zdravstvene industrije i u Kini i u cijelom današnjem svijetu, a njen predsjednik će iskoristiti ovu platformu kako bi objasnili svoja nastojanja i kako su zaprimili pomoć od kineske vlade. TIENS Grupa, kao snažan zagovornik Inicijative pojas i put, ne krije koliko im je ovaj napredak pomogao..

Globalni razvoj svih kineskih tvrtki  ide u korak s vremenom. TIENS Grupa uživa u velikom ugledu u današnjem svijetu i ponosno nosi oznaku „Made in China“ na svojim odličnim zdravstvenim proizvodima. Trenutno se njeno poslovanje proširilo na Europu, Aziju, Njemačku, Rusiju, Afriku i druge regije diljem svijeta. Osim toga, TIENS Grupa ima skladišta u brojnim zemljama budući da širenjem svog poslovanja pokriva veći dio svijeta.

Očekuje se da će TIENS Grupa u budućnosti voditi razvoj velike zdravstvene industrije jer se može pohvaliti odličnim postrojenjima diljem svijeta, koji pokrivaju skoro cijeli svijet. Još jedan doprinos TIENS Grupe je da je promijenila način na koji građani svijeta gledaju na kineske tvrtke. Za sada gura naprijed ovu inicijativu i spremna je za novi val budućih promjena.

TIENS Grupa već se 26 godina bavi velikom zdravstvenom industrijom. Akumulirala je temeljna iskustva na domaćem i inozemnom tržištu, uspostavila uglađene kanale, prikupila velik broj kupaca i formirala poznati brand. Kao rezultat toga, održava ravnotežu u području zdravstvene industrije na domaćem i inozemnom području. TIENS Grupa spremna je pojačati razmjenu i suradnju s domaćim i stranim tvrtkama putem ove rasprostranjene platforme kako bi zajednički promicali razvoj zdravstvene industrije i napravili bolji doprinos zdravlju građanima svijeta.

Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.
© Copyright 2009-2020 Daily TV News      Contact Us   SiteMap